Dj Shows

BASIS DJ SHOW

Professioneel en Betaalbaar.


Onze basis dj show is een goede instap show. Alle benodigdheden voor een geweldige feestavond zijn aanwezig. 8 Led par spots zorgen voor een geweldige aankleding van de zaal, verschillende kleuren en strobo effecten zijn mogelijk met deze spots. Geluid tot 150 personen en een professionele dj zorgen voor een geweldige feestavond. Betaalbaar is deze show zeker. Vraag voor de actuele prijs onze prijslijst op :

Direct Prijslijst Aanvragen

DELUXE DJ SHOW

Meest Geboekte Dj Show.


De veruit meest geboekte dj show is deze Deluxe variant. Naast alle elementen van de basis dj show heeft deze show nog 2 prachtige led bollen welke een supergaaf effect geven door de bij geleverde hazer en 2 opblaasbare led aircones. Deze show past vrijwel op elke lokatie in Nederland waardoor u zich geen zorgen over de afmeting hoeft te maken. Betaalbaar is deze show zeker. Vraag voor de actuele prijs onze prijslijst op :

Direct Prijslijst Aanvragen

EXCLUSIVE DJ SHOW

Prachtige Zaal Vullende Dj Show .


Een zeer goede en veelzijdige dj show. Door het prachtige led sterrendoek van maximaal 3x6 meter kunt u de zaal of ruimte verkleinen indien deze te groot is voor het aantal personen. Op deze manier creëert u een sfeervolle feestzaal. De led movingheads hebben een krachtige strakke lichtbundel en kunnen prachtige kleuren weergeven. Vraag voor de actuele prijs onze prijslijst op :

Direct Prijslijst Aanvragen

ULTIMATE DJ SHOW

Betaalbare, Krachtige Dj Show.


De Ultimate dj show is voor elk feest geschikt. Alle licht effecten van de vorige shows zijn opgenomen in deze dj show. Tevens zijn er 2 led aircones toegevoegd. Deze opblaasbare pilaren kleuren mee met de dj show. Een klassieke spiegelbol te midden van het truss systeem geeft een geweldig fout disco gevoel. Een LJ of wel LichtJockey zorgt voor een prachtige licht show tijdens het feest! Het is zelfs mogelijk om een kleuren thema aan de show te geven. Dit kunt u van tevoren bespreken met de LJ. Vraag voor de actuele prijs onze prijslijst op :

Direct Prijslijst Aanvragen